LIDT OM STØTTESTRØMPER

Vores støttestrømper hører til markedets bedste produkter, når det drejer sig om pris & kvalitet. De er designet til at give optimal støtte og kompression. DIAMOND sortimentet giver kvalitet, graduerende kompression til at hjælpe med at forbedre blodcirkulationen, forhindrer hævelser og aflaster trætte og ømme ben. Vi tilbyder et stort udvalg af farver, typer og størrelser fra knæstrømper, lårstrømper og til strømpebukser.

LIPOELASTIC PRODUKTER ER:

 • KOMFORTABLE
 • MEDICINSK PRODUCERET
 • MODERIGTIGE
 • STABILE
 • AF MEGET HØJ KVALITET TIL MEGET RIMELIGE PRISER

 

FORDELE:

 • Giver optimal støtte og kompression
 • Behagelige at have på
 • Giver huden mulighed for at ånde
 • Fjerner smerter i benene
 • Anvendelige til mange situationer
 • Føles meget behageige imod huden
 • Lette at tage på

 

HVORFOR SKAL MAN BRUGE STØTTESTRØMPER?

GRADUERET KOMPRESSION
LIPOELASTIC støtte/kompressionsstrømper giver gradueret kompression. Den største kompression gives ved anklerne og trykket falder i retning af bækkenbunden. Denne form for kompression har til hensigt at øge effekten af den venøse muskelpumpe og det er meget gavnligt for blodcirkulationen. Når man sidder eller står i længere perioder, samles blodet i benene. Gradueret kompression stimulerer blodgennemstrømningen fra benene til hjertet.  Dette er medvirkende til at reducere risikoen for at udvikle variser og andre problemer som hævelser eller fornemmelser af tunge ben. På grund af strømpernes ergonomiske form, er de meget komfortable og effektive.

VARICER
Varicer opstår, når blodet ikke, på en naturlig måde, kan transporteres tilbage til hjertet fra benene. Det første der sker er, at styrken af venerne aftager og udvider sig, hvilket for veneklapperne til at svigte. Dette resulterer i en nedsat blodgennemstrømning tilbage til hjertet, et øget tryk og yderligere udvidelse af venerne. Til sidst resulterer dette i, at de overfladiske vener bliver deforme og der dannes varicer.
Risikofaktorerne der bidrager til varicer kan være mange. Blandt de vigtigste er arvelighed, kongenitale abnormalititeter af veneklapperne, tilstopninger af venerne på grund af imobillitet og ubalanceret kost.

LIPOELASTIC kompressionsstrømper har en dokumenteret preventiv effekt på dannelsen af varicer.

 

CERTIFIKATER

CERTIFIKAT-ISO-9001 2008 EN

ISO 9001:2008
Dette er et international anderkendt kvalitetssystem, som certificerer vores strømlinede politik, processer og procedurer. Vores effektive produktion er målrettet imod, at opnå komplet kunde tilfredshed. Vores processer og procedurer bliver inspiceret årligt for at sikre compliance.

 

CE---DIAMOND---EN 02

CE
LIPOELASTIC® produkter opfylder kravene fra "the Medical Device" direktiver 93/42/EEC og diverse lokale regulativer No. 336/2004. LIPOELASTIC® produkter er autoriserede til at bruge CE mærkning 3.

 

certificate Huntsman

Huntsman test raport
"Efficiency High IQ® Cool Komfort" egenskaber er blevet testet på Harmony, Smooth, Attraction, Passion og Emotion produktsortimentet hos Huntsmans laboratorier.

 

logo lycraLYCRA

LIPOELASTIC® a.s. er autoriseret til at bruge LYCRA varemærket af DUPONT.

Vores producter er registreret og monitoreret af FDA som et klasse device 1.